Om Oss

Jag som skriver här på börja-blogga.se heter Olle Qvarnström och driver själv en av Sveriges största ekonomibloggar. Under skapandet och utvecklandet av min egen blogg, Snåljåpen, så har jag själv lärt mig en hel del av vad som är viktigt att tänka på när man bloggar. När jag själv började skriva så tyckte jag att det var svårt att hitta bra och relevant information på nätet kring hur jag ska gå till väga, och nu när jag själv kommit in bra i matchen så tänkte jag att jag ska försöka sprida min kunskap vidare. Tanken är att jag här på sidan ska samla en rad tips och tricks till hur man gör en blogg framgångsrik och hur man skapar sig en trogen läsarkrets.

När jag inte skriver blogg så jobbar jag som IT-konsult och föreläser en del om aktier och investerande på fritiden. Sedan en april 2014 är jag också egen företagare, se Olle Qvarnström Aktiebolag.

Hoppas ni gillar det!

www.snaljapen.se

4 thoughts on “Om Oss

 1. malin pettersson

  Skulle vara intressant om du skriver lite kring antalet följare och besökare. Vad skulle du räkna som många eller få? Hur många hade du när du gick över till WordPress för du ” växte ur” den tidigare? Hur många läsare har den gemene “hemmabloggaren” och hur många har de största?

  Reply
  1. Olle Qvarnström Post author

   Tack för ditt tips, jag ska försöka finna tid till att skriva om det framöver!

   Mvh,
   Olle

   Reply
 2. karin

  hej jag bor i iItalien och har tänk länge på att skapa en matblog ( tillsammans med min brors dotter som bor i sverige ) och son som går på kock utbildning .. vet du om det går bra att använda worldpress även om jag bor i italien?

  Reply
  1. Olle Qvarnström Post author

   Hej Karin,

   Det går alldeles utmärkt att använda både WordPress och Blogger från Italien!

   Mvh,
   Olle

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *